AUTOSCHADE

Heeft u autoschade dan bent u bij Auto Horsthuis in Oldenzaal aan het juiste adres. Auto Horsthuis biedt u naast het herstellen van autoschades door uitdeuken en spuiten een compleet dienstenpakket. Hieronder treft u een overzicht aan van alle diensten op het gebied van autoschade.

Spot repair

Heeft u een kleine kras of een lakbeschadiging zoals steenslag aan uw auto? Dan biedt Auto Horsthuis u de ideale oplossing: spot repair. Deze efficiënte en voordelige methode biedt de oplossing voor het bijwerken van kleine schades rondom uw auto.

Uitdeuken zonder spuiten

De techniek uitdeuken zonder spuiten is bijzonder geschikt voor kleine deuken als gevolg van een kleine botsing of hagelschade waarbij de lak onbeschadigd is gebleven. Uitdeuken zonder te spuiten neemt weinig tijd in beslag en is bovendien interessant voor uw portemonnee.

Ruitreparatie

Heeft u een ster in uw ruit of erger? Wij repareren of vervangen uw ruit in korte tijd. Is de ruitschade groter dan 3,5 cm, dan is het vervangen van de ruit eigenlijk de enige oplossing. Wij zullen dat uiteraard na overleg met u ook doen. Wij hebben hiervoor de kennis en de mensen in huis. Wist u dat het tijdig laten repareren van schade aan uw ruit u een hoop geld kan besparen? Bij temperatuurschommelingen kan de ster namelijk uitscheuren en moet de ruit helaas vervangen worden. Erg zonde, want het laten repareren van een ster is een relatief goedkope klus.

Aluminium herstel

Steeds meer auto's hebben een aluminium carrosserie. Het herstellen van deze auto's brengt een hele nieuwe techniek met zich mee. Bij Auto Horsthuis is hiervoor het juiste gereedschap en de juiste expertise in huis.