BANDEN / VELGEN

Banden

We leveren alle bekende merken banden en tevens een aantal merken die zich onderscheiden door een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook hebben we een aantal goedkope budget merken in voorraad, zodat wij altijd in kunt spelen op de behoefte van uw klant.

Velgen

Lichtmetalen en stalen velgen mogen natuurlijk ook niet ontbreken in ons pakket. We hebben altijd een breed gamma aan lichtmetalen velgen in voorraad en we proberen het autobedrijf hierover ook zo goed mogelijk te informeren met behulp van folders, aanbiedingen en brochures van alle merken. Ook het standaardwerk, de stalen velgen, leveren we het gehele jaar door. Voor de winter hebben we altijd een ruime voorraad stalen velgen, die we in combinatie met winterbanden aan kunnen bieden.

Bandenmateriaal

Ook de artikelen die u nodig heeft bij het monteren van banden en velgen leveren we uit voorraad. Onze wielgewichten zijn altijd scherp geprijsd! Een aantal artikelen die onder de noemer 'Bandenmateriaal' vallen zijn: wielgewichten, kleefgewichten, bandenvet, ventielen, verschillende soorten plakmateriaal zoals pleisters ed. en diverse gereedschappen, zoals ventieldraaiers, wielgewichttangen etc.

Banden wisselen

Banden wisselen in Oldenzaal? Dat doet u natuurlijk bij Auto Horsthuis in Oldenzaal. Voor slechts 25 euro verwisselen we uw winterbanden of zomerbanden en slaan deze ook voor u op (zolang er ruimte voor is). Neem gerust contact met ons op, of kom langs in onze werkplaats aan de Newtonstraat 15 in Oldenzaal.